Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’e yeni partneri Hande Erçel gülümseten bir laf attı!

Kerem Bürsin’e yeni partneri Hande Erçel gülümseten bir laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin, yeni dizilerine hazırlanıyor. Sen Çal Kapımı isimli dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanacak. Hande Erçel, çiçekçi Eda Yıldız karakterine hayat verecek. Kerem Bürsin ise holding patronu Serkan Bolat olarak dizide yer alacak.

Büyük bir heyecan ile dizinin başlamasını bekleyen Hande Erçel, karakterin neşeli ve enerji dolu olmasını çok sevdi. Son 3 dizisinde de hep derinlikli ve hüzünlü karakterleri canlandıran oyuncu, yeniden gülebileceği bir rol bulduğu için mutlu.

İnternette bir canlı yayına katılan Kerem Bürsin ise partnerinin mesajıyla şoke oldu. Instagram canlı sohbeti sırasında “Oooo bir dakika, Hande Erçel’i mi gördüm” diyerek yorumlara bakan oyuncu, gelen mesaj ile şaşırdı.

Hande Erçel, “Kerem, zoom dersimiz yok muydu, seni burada buldum” diye mesaj bırakmıştı.Bu mesaja bir hayli gülen Kerem Bürsin, partnerinden canlı yayında özür diledi.

“Muazzam, müthiş bir insan” diyen Kerem Bürsin, kendisini çok sevdiğini ifade etti. Hande Erçel ile birlikte dizi çekeceği için çok heyecanlı olduğunu itiraf eden Kerem Bürsin, “Cool olacak” dedi.

Videodan o anları izleyebilirsiniz.