Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’i özleyenlere büyük müjde var!

Kerem Bürsin’i özleyenlere büyük müjde var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Sen Çal Kapımı dizisinde elde ettiği büyük başarı üzerine adını tüm dünyaya duyuran Kerem Bürsin’in adı son günlerde yeni projeden çok sevgilisi Hande Erçel’den ayrılma haberleriyle anılıyor. Yakışıklı oyuncuyu yeniden ekranda görmek isteyen hayranları için ise güzel bir haber var.

Sen Çal Kapımı’da başrolü paylaştığı, gerçek hayattaki sevgilisi Hande Erçel’le ayrılık haberleriyle son günlerin en önemli gündem maddesi haline gelen Kerem Bürsin bir süredir yeni bir projede yer almıyor. Onun yerine yüzü olduğu markaların reklam filmlerinde rol alıyor.

Kerem Bürsin’in 2017 yılında yayınlanan ve başrolünü Leyla Lydia Tuğutlu’yla paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek’in bölümleri Puhu TV’de yayınlanmaya başladı. Kerem Bürsin’in hayranları bu unutulmaz diziyi yeniden izleyerek hasret giderme fırsatı bulacak.

Kerem Bürsin’i özleyenlere büyük müjde var! 7

Ay Yapım imzalı, yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme almıştı. Gürkan Uygun’un da rol aldığı dizi, 14 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 20. bölümüyle final yaparak sona ermişti.

Dizinin konusu şöyleydi: 24 yaşında, beş dil bilen, gemicilik eğitimi almış, profesyonel olarak dövüşen, Şili vatandaşı Ally Smith yani gemici Ali Smith, küçük yaştan beri bakımını üstlendiği için ‘Anne’ diye hitap ettiği geminin aşçısı ‘Rauf’un desteğiyle bahis üzerine dövüşerek para kazanmakta ve ek gelir sağlamaktadır.

Ali ve çalıştığı geminin tayfası büyük holding patronu Metin Mirkelamoğlu için taşıdıkları yükü belirtilen günde İstanbul’daki limana ulaştırmaya çalışmaktadırlar. Geminin aşçısı Rauf, İstanbul’da bir kayıkta bulup sahip çıktığı Ali’yi 20 yıl sonra İstanbul’a getirdiği için heyecanlıdır. Ancak Ali için durum tam tersidir. İstanbul demek onun için kabus demektir. Annesi Emine, o daha dört yaşındayken babası sandığı Mithat Mirkelamoğlu tarafından tam da deniz yoluyla kaçmaya hazırlanırken defalarca kurşun sıkılarak öldürülmüştür.