Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem ekrana Ali Hüroğlu ile müthiş döndü! Kimse Bilmez dizisi gönül çaldı!

Keremcem ekrana Ali Hüroğlu ile müthiş döndü! Kimse Bilmez dizisi gönül çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, yeniden atv ekranına döndü.

Sonbaharda Aşk ve Mavi dizisine son bölümlerde katılan Keremcem, daha sonra yeni projleri beklemeye başlamıştı. O yeni proje yine atv’den geldi. Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu karakterine hayat veren oyuncu, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Kimse Bilmez dizisi 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrandaki yerini aldı. İzleyiciler adeta gözlerini bile kırpmadan diziyi takip etti. Beklentilerin de ötesinde başarılı bir yapım olması, ekran başındakileri bir hayli mutlu etti.

Keremcem de Ali Hüroğlu karakteri ile takdir topladı. Instagram hesabından hayranlarına destekleri için teşekkür eden Keremcem, “Haftaya yeniden görüşmek üzere” diyerek da takipçilerine mesajını verdi.

Yapılan yorumlarda ise diziye ve Keremcem’e yönelik övgüler vardı.

Bir takipçisi şöyle yazdı: “Asıl biz teşekkür ederiz. Ali Hüroğlu karakteri sayesinde kendinle ekranları ve günümüzü güzelleştirdiğin için. Çok özlenmiştin ve 15 yıldır aynı heyecanla seni izlediğimiz için. Haftaya tekrar görüşmek üzere koca yüreğim…”

Dizinin çok güzel olduğuna yönelik çok sayıda yorum paylaşıldı.

İşte Keremcem’in paylaşımı:

Bizi yalnız bırakmayan siz değerli izleyicilerimize ve güzel yorumlarınıza teşekkür ederiz:) ?? Haftaya yeniden görüşmek üzere. #KimseBilmez #AliHüroğlu @kimsebilmezdizi @atvturkiye

Keremcem ekrana Ali Hüroğlu ile müthiş döndü! Kimse Bilmez dizisi gönül çaldı! 7