Ana sayfa Sinema Keremcem, Erkan Petekkaya ile başrolünde olduğu projede ayrıldı!

Keremcem, Erkan Petekkaya ile başrolünde olduğu projede ayrıldı!

tarafından ker_def
Keremcem gitti, Kemal geldi

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya konusu dram aksiyon olan sinema filmi “Kapan” ile beyazperdeye hazırlanıyor. Filmin çekimlerinin başlamasına kısa bir süre kala oyuncu kadrosunda yer alan ünlü şarkıcı Keremcem kadrodan ayrıldı.

Ünlü şarkıcı Keremcem’in yerine ise genç oyuncu Kemal Uçar ile anlaşıldı. Uçar, filmde arkadaşları tarafından reis lakabı takılan Ömer karakterini canlandıracak.

Nehir yapımın yapımcılığını üstlendiği Kapan filminin senaryosunu Muharrem Gürer ve Mehtap Şahin Altıntaş kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Kudret Sabancı oturuyor.

Filmin başrollerinde Erkan Petekkaya, Kemal Uçar, Öykü Çelik, Ruhi Sarı rol alırken, oyuncu kadrosunda ise Neslihan Acar, Ali Gürer, Gizem Denizci, Recep Güneysu, Poyraz Eser, İrfan Aslanhan, Duygu Karaca yer alıyor.

Keremcem, Erkan Petekkaya ile başrolünde olduğu projede ayrıldı! 7

Filmin konusu:

Süleyman Antalya’nın en zenginlerindendir. Kızı aslı Amerika’da eğitim almış, oğlu Tarık ise vatanında eğitim almayı tercih etmiştir. Süleyman çok zengin olduğu halde oğlunu şımartmamış, onu iyi yetiştirmiştir. İstanbul’da öğrenciliği sırasında yaşadığı bir olay Tarık’ı psikolojik travmaya sokar. Oğlu bu duruma sıkışıp kalan Süleyman kahrolur, oğlunun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar ve olanlar olur.

Filmin kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.