Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem hayranları Kimse Bilmez’deki hallerini çok beğeniyor!

Keremcem hayranları Kimse Bilmez’deki hallerini çok beğeniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşan Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Keremcem, aslında pek de kendisi ile örtüşmeyen bir karaktere hayat vermekte.

Ünlü oyuncu daha önce romantik adam karakterlerine hayat veriyorken, şimdi dövüş sanatlarında usta bir aksiyon adamı kimliğine büründü.

Özel dersler alarak Ali Hüroğlu karakterine hazırlanan Keremcem’in hayranları, oyuncuyu aksiyon dolu sahnelerde dövüşürken görmeye alıştı.

Keremcem’in başarılı oyunculuğu ile de Kimse Bilmez dizisi hayranları tarafından benimsendi.

Instagram hesabından dizinin yeni bölümünü tanıtan Keremcem, yine bir dövüş sahnesinden fotoğraf paylaştı. Bu paylaşıma yapılan yorumlarda ” Gene aksiyon olacak bu akşam, heyecan ile sabırsızlıkla bekliyoruz” diye yazan bir hayranı Keremcem’i bu halde görmekten memnun olduğunu belirtiyor.

Bir başka hayranı ise “Aşığım ben her haline” diye belirtiyor.

Keremcem hayranları ünlü oyuncuyu aksiyon sahnelerinde de bir hayli başarılı buluyor.

İşte Keremcem’in paylaşımı:

Aşk, macera, heyecan dorukta.. Kimse Bilmez 8. bölümüyle bu akşam 20:00’de Atv’de. / Love, adventure and thrill at peak tonight at 8pm on #NobodyBodyKnows @atvturkiye @kimsebilmeztv @kayaozgu @begzatergeshov #AliHüroğlu #AlSev

Keremcem hayranları Kimse Bilmez'deki hallerini çok beğeniyor! 7