Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem, yeni dizisi Gül Masalı’nda kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi!

Keremcem, yeni dizisi Gül Masalı’nda kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Keremcem, uzun bir süre dizilerde yer almadıktan sonra yeni sezonda Gül Masalı ile atv ekranında yeniden hayranları ile buluştu. Fuat isimli karakteri canlandıran oyuncu, yaz döneminde başlayan hikayeye biraz geç katılan isimlerden oldu.

Keremcem, pandemi döneminde dizilerde yer almak yerine müzik çalışmalarına odaklanmak ile zaman harcamış ve yeni şarkılarıyla da geçtiğimiz aylarda hayranlarının ilgisini çekmişti. 1977 yılında Muğla’da dünyaya gelen oyuncu, 2019 yılında atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide başrol olduktan sonra, Yetiş Zeynep isimli dijital dizi projesinde yer aldı.

2 yıldan uzun bir süre televizyon dizilerine ara vermesinin ardından yeniden Gül Masalı’nda yer alması hayranları açısından memnun edici bir gelişmeydi. Keremcem’i ekranda uzun saçlarıyla görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Keremcem, yeni dizisi Gül Masalı'nda kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi! 8

Daha önceki projelerinde kısa saçlı hali ile ekrana yansıyan oyuncu, şimdi at kuryuğu yaptığı uzun saçları ile farklı bir imaj sergiliyor. Bunun kendisi için kariyerinde bir ilk olduğunu ifade eden Keremcem, şunları söyledi:

“Güçlü bir karakter, canlandırması zevkli bir karakter. Hali hazırda yayında olan bir projeye böyle güçlü bir karakter ile girmek çok keyifli aslında. Saçtan bahsedersek, ben hayatımda ilk defa saçlarımı uzattım. Bir süredir böyle ve ilk defa bir dizi projesinde uzun saçlarımla görünüyorum. Ben sevdim ekrandaki görüntüyü, tabii ki oynamak ve karakter ile ilgili saçlar bir şeyi etkilemiyor. Ama gördüğüm şey hoşuma gitti umarım izleyicinin de hoşuna gitmiştir.”

Keremcem, yeni dizisi Gül Masalı'nda kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi! 9

Dizide Gülper Özdemir’in canlandırdığı Gonca karakterinin koruyucu meleği olarak yer alan Fuat karakteri, hem güçlü hem zengin hem de karizmatik bir adam. Keremcem de bu karakteri gayet başarılı şekilde canlandırmaya devam ediyor.

Fuat karakterinin gelişi ile birlikte dizinin hikayesindeki dengeler de değişti. Başrol ikilisinin hikayede biraz zayıf kalması gibi bir sorun, Fuat gibi güçlü bir karakter gelince biraz geri plana düştü. Keremcem, Gül Masalı dizisine hareket kattı ve izleyiciler de olumlu yorumlarıyla sosyal medyadan oyuncuya desteklerini sergiliyor.

Erdem Kaynarca’nın da başrolünde yer aldığı Gül Masalı dizisi Pazar akşamları düşük reytingler almasına rağmen atv’de izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin çekimleri ise Isparta’nın muhteşem doğasında gerçekleştiriliyor.