Ana sayfa Foto Galeri Keremcem’den ‘vay be hayatım dizi olmuş’ çıkışı

Keremcem’den ‘vay be hayatım dizi olmuş’ çıkışı

tarafından ker_def

Keremcem'den 'vay be hayatım dizi olmuş' çıkışı 7

Yenilenme ve enerji depolama yönteminiz ne?

Yeniden resim yapmaya başladım. Akrilikle saçmalayabilmek zevkli. Evimin bir odasını naylonla kapladım, orası şu an cinayet mahalli gibi. Resim yaparken müzik dinlemeyi sevmiyorum, yönlendiriyor, akışımı bozuyor. Müzayedelere katılmayı, özellikle soyut işler toplamayı seviyorum. Ressamları tanımayı seviyorum, ressam arkadaşlarımı da. Bizim camia gibi değiller (bizimkileri de seviyorum yanlış anlaşılmasın). Daha çatlaklar. Güzel işte. Tanışmak istediğim ressamlar var. Evimde çok güzel bir işi var ama daha Komet’le tanışamadım mesela. Atölyelerine gitmeyi seviyorum. İşin yapıldığı yeri, yapan elleri görme imkanı sağlıyor. Kerim Yetkin bir iş yapıyor bana ördek başı yeşili kullanacağına söz verdi. Ardan Özmenoğlu’nun havalarda uçuşan fikirlerini ya da Nejat Satı’nın İzmir’de epoksi erittiği atölyesinin kokusunu duymak güzel. Bir de Timur Savcı’nın ofisine gittiğimde Tanju Demirci tablolarını görüp benim evdekini hatırlamak veya Gani Müjde’nin ofisindeki Fikret Mualla’ya vurulmak hoşuma gidiyor. Beyaz Müzayede’de, Pınar Du Pre’nin resmine üçüncü bayrağı kaldırmak heyecan verici. Ortaköy’de oturuyorum ama Cihangir’de takılmayı, Adana İl Sınırı’nda Mehmet’le, Doğan’la, Evren’le, Adnan abiyle, Adana yanına iki tek. Veya Görkem ve Eda’nın Karaköy’deki mekanı Ma-Na’da mezelere gömülmek. Sohbet, muhabbet. Sabah erken set yoksa Corridor, Slope veya Ki-Ki’ye geçmek. Kafa dağıtmazsan, kafa dağılır bir daha toplayamazsın.

Size hep sorulmasını istediğiniz ve asla sorulmayan bir soru var mı?

Aşk nedir? Şaka şaka. İki yalancı’da canlandırdığım karakterin çok kullandığım bir lafı, biraz alışkanlık yapmış sanırım. Cevap veriyorum: En sevdiğin renk? Ördek başı yeşili.

Bu aralar sürekli düşündüğünüz bir konu ya da biri var mı?

Düşündüğüm biri: Serkan, İki Yalancı dizisinde canlandırdığım karakter. Düşündüğüm konu: Dizinin yedinci bölümünde Yağmur’la (Tanrısevsin) yapacağımız tango koreografisi. Vay be hayatım dizi olmuş!