Ana sayfa Dizi Haberleri Kerim’i şişirip durdular ama daha bir şey göremedik! Ufak Tefek Cinayetler’e Kerim tepkisi!

Kerim’i şişirip durdular ama daha bir şey göremedik! Ufak Tefek Cinayetler’e Kerim tepkisi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu öncesinde yapılan tanıtımlar, diziye girecek olan yeni karakter El Turco’nun yarattığı hava öylesine farklıydı ki Kerim’le ilgili beklenti arttı.

Ufak tefek değil, daha büyük cinayetler gelecek dendi, izleyici de haliyle heyecanla izlemeye devam ediyor.

Beklentiyi büyük tutunca, dolayısıyla izleyiciyi tatmin etmeyen durumlar da daha büyük eleştiri alıyor.

Osman Sonant, diziye bambaşka bir hava getirdi. Hikayesi de sürecek görünen o ki… Geçmişte Merve ile aşk yaşadıklarını daha ilk bölümlerde öğreniverdik. Kimi izleyiciler, bu durumun hızlıca açıklanmasıyla gizemli hikayenin erken anlatıldığı kanısında.

Ancak diziye yapılan eleştiriler arasında en çok , bu hafta 36. bölümü yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler’de hala Kerim’in ortaya yeterince konulmadığı görüşü hakim.

Bakın bir izleyici ne diyor?

“Kerim ‘in Merve’ nin yaptıklarına çok daha şiddetli şekilde karşılık vermesini, onu zora sokuşlarını merakla bekliyorum. Sırf Kerim nedeniyle diziye tekrar başladım. Ayrıca gençliğinde oldukça dinamik bir agresifliği olan Kerim ‘i yetişkinliğinde oldukça pasif ve durgun olarak izliyoruz. Ya çok zekice ve vurucu hamleler yapmalı ya da kendi elleri ile duvara itmeli. Çünkü birçok şeyin intikamı var. Rica ediyorum Kerim’ i salın!”

Kerim'i şişirip durdular ama daha bir şey göremedik! Ufak Tefek Cinayetler'e Kerim tepkisi! 7

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in yer aldığı dizinin bu hafta 36. bölümü yayınlanacak.

Merve’nin Kerim’i Sarmaşık’tan göndermek için bu kez bir başka oyun oynadığına şahit olacak yeni bölümde. Merve, Sarmaşık’taki kadınları toplayıp, Kerim’in köpeklerinin çocukları tehdit ettiğini söyleyerek köpeklerin görevlilerce alınmasını sağlayacak.

Kerim, bu olanlardan sonra Merve’ye bir kağıt imzalatıyor. Aralarında nasıl bir savaş başlayacağı merakla bekleniyor ama hala tansiyonun düşük olduğu görüşünde.

Bakalım yeni bölümde beklenen savaş tatmin edici sahnelerle gelecek mi?

Bu arada Oya’nın, Arzu’nun saklamaya çalıştığı ve cinayet aleti olduğunu düşündüğü Şamdan’ı alıp emniyete götürmek istediği de tanıtıma yansıdı. Son sahnede ise Oya’nın uçurumun kenarında ne yaptığı anlaşılamadı.

İşte 36. bölüm tanıtımı: