Ana sayfa Dizi Fragmanları Kertenkele 39. yeni bölüm fragmanı çıktı

Kertenkele 39. yeni bölüm fragmanı çıktı

tarafından ker_def

ATV’nin eğlenceli dizisi Kertenkele 38. son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ekranların merakla beklenen dizisi Kertenkele dizisinde Ahmet hoca farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine giriyor. İzleyicinin şoke olduğu sahneleriyle ekrana gelen Kertenkele 38. son bölümde neler oldu?

Heyecanlı dakikaların yaşandığı Kertenkele dizisinde bu hafta yine olayların ardı arkası kesilmedi. Kertenkele son bölümünde neler yaşandığını merak eden dizi severler tüm detayları ve yeni gelişmeleri haberimizde bulabilirler.

Kertenkele malikâneye gelerek farkında olmadan kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır. Zehra’dan intikam almaya kararlı olan Melis, Kertenkele’nin yaşadığını gizleyebilmek için her şeyi yapmayı göze alacaktır. Ünsal, Kertenkele’ye ulaşabilmek için Deli Kenan’ın peşine düşer.

Levent ise Selin’e yapacağı evlenme teklifini planlamakla meşguldür. Kertenkele, Ahmet Şimşek kimliği ile sınıfın haylaz öğrencilerine göz açtırmamaktadır ve yeni hayatında Melis ile samimi bir arkadaşlık kurmaya başlamıştır. Melis bir taraftan Kertenkele’yi Zehra’dan saklamaya çalışırken öteki yandan Kertenkele’nin ilginç tavırlarını çözmeye çalışmaktadır. Kertenkele’nin kız kardeşi Betül’le karşılaşması Melis için her şeyin değişmesine neden olacaktır. Zehra, Melis ve Kertenkele’nin yolları bir gece kulübünde kesişince işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

İşte 39. bölüm fragmanı: