Ana sayfa Dizi Haberleri Kertenkele dizisine güle oynaya veda etti!

Kertenkele dizisine güle oynaya veda etti!

tarafından ker_def

atv’de yayınlanan Kertenkele ekibi, diziden ayrılan oyuncu arkadaşları Cem Emüler için veda yemeği düzenledi. Ekip “Biz hep birbirimizden güç alıyoruz” diye konuştu

Yayınlandıgı ilk günden bu yana, ekranda oldugu kadar set arkasında da renkli ve eglenceli görüntülere sahne olan atv’nin Kertenkele dizisinin oyuncuları, bu kez de oyuncu arkadasları Cem Emüler için, çekim yaptıkları dizi setinde veda yemegi organize ettiler.

NEŞELİ ANLAR
Birbirlerine olan baglılıklarını ve sevgi dolu duruslarını her fırsatta gösteren oyuncular, diziden ayrılan Cem Emüler için bir sürpriz yaparak çekimlerin yapıldıgı konakta veda yemegi için bir araya geldiler. Sera Tokdemir, Mehtap Bayri, Serkan Kuru, Duygu Yıldız, Dilsad Simsek ve Semsi Inkaya’nın yer aldıgı çekimlerin tamamlanmasının ardından Emüler’e verilen veda yemeginde neseli anlar yasandı. Müthis bir ekip olduklarını ve aynı dizide yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getiren oyuncular; “Biz hep birbirimizden güç aldık. Dostlugumuz ve sevgimiz bu gücün kaynagıdır” dedi.