Ana sayfa Sinema Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminin ilk gösterimi için çok anlamlı bir gün seçildi!

Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminin ilk gösterimi için çok anlamlı bir gün seçildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminin tanıtımı yayınlandı. Eren Bülbül’ün doğumgününde vizyona girecek filmin fragmanı, izleyeceklerin bol bol gözyaşı dökeceğinin de habercisi oldu.

Çekimleri uzun süre önce gerçekleştirilen Kesişme, İyi ki Varsın Eren filmi nihayet 1 Ocak’ta gösterime giriyor. Filmin ilk gösterim tarihi için çok anlamlı bir gün, Eren Bülbül’ün doğumgünü seçildi.

Gerçek bir olaydan esinlenilerek çekilen Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminde başrolünde İsmail Hacıoğlu yer alıyor. Filmde PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Eren Bülbül’ün çocukluğunu ve gençliğini ise daha önce hiçbir yerde rol almış gerçek Karadenizli genç oyuncular canlandırıyor.

Daha önce yapılan açıklamalarda Eren Bülbül için Trabzon’daki yerel tiyatrolardan genç bir oyuncunun seçileceği belirtilmişti. Özellikle bölgenin şivesini bilmesi için oyuncu seçiminde bölge gençlerinden biri tercih edileceği kaydedilmişti.

Çekimleri Trabzon’un Maçla ilçesinde gerçekleştirilen filmde İsmail Hacıoğlu, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i canlandırıyor. Hacıoğlu film için silah kullanma eğitimi almıştı. Eren Bülbül’ün annesini ise Gülçin Kültür Şahin canlandırıyor.

Kesişme, İyi ki Varsın Eren filminin ilk gösterimi için çok anlamlı bir gün seçildi! 7

Filmin bir oyuncusu da Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür. Filmde yine kendi adıyla anılan Ömür, Trabzon’un yaylalarında Eren Bülbül’ün futbol takımında yedek oyuncu rolünde olan ve Eren’in ağabeyinin sakatlanması sonucu oyuna giren bir futbolcuyu canlandırıyor.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını, Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Filmin müzikleri ise Fahir Atakoğlu’na ait olacak.