Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke bütün dizi setleri Diriliş Ertuğrul’un seti gibi olsa! Kamera arkasını oyuncu bakın nasıl anlatıyor?

Keşke bütün dizi setleri Diriliş Ertuğrul’un seti gibi olsa! Kamera arkasını oyuncu bakın nasıl anlatıyor?

tarafından zk zk

Dizilerin kamera arkası en çok merak edilen yerlerdir. Genelde uzun saatler çalışılan setlerle ilgili yaşanan aksaklıklar, sorunlar zaman zaman gündeme gelse de en iyisini oyuncular ve set çalışanları bilir. Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayan Cemal Hünal da kendi setleri ile ilgili yaptığı açıklamayla adeta pek çok dizi setine gönderme yapıyor. Mesut Yar, konuyu Posta’daki köşesinde şöyle yazıyor:

“OYUNCUDAN İLGİNÇ BİR BENZETME

İlk kez bir dizi setinden “sanayi mahallesindeki kaportacı dükkanı değil, pahalı bir markanın ışıltılı servisi” olarak bahsedildiğini duydum…

Bu sözler, “Diriliş Ertuğrul”un (TRT 1) Ares karakterine hayat veren Cemal Hünal’ın ağzından çıktı. Cemal, kaprisli bir oyuncu değil bilirim ama zor seçer…

Başrol olmayan karakterlere bile bunu yaşatan dizi setleri varsa hakikaten ne mutlu bizim TV sektörüne. Dilerim bu söz tüm setlere ve yapımcılara ilham kaynağı olur. Umarım, “Bizim de ustalığımız var” mazeretinin ardına gizlenmeden kamera arkasının da çıtasını dünya devleri arasına sokarlar. Sokmalılar da zaten!”