Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi Keşke Hiç Başlamasaydık’a doğru gidiyor!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi Keşke Hiç Başlamasaydık’a doğru gidiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Çocuklar Duymasın dizisi ile Kanal D ekranında Çarşamba günleri iyi bir yer tutan Birol Güven’in MinT Yapım şirketi, ikinci dizisi için de Show TV’de Pazar gününü elde etmenin peşindeydi.

Keşke Hiç Büyümeseydik, büyük umutlarla yayın hayatına başladı.

İlk bölümün reytingleri kötü geldi ama ikinci bölüm düzelme umudu vardı.

Ege Aydan, Burcu Kara, Deniz Celiloğlu gibi önemli isimler başrolde.

Dizi başarılı bir yapım olmasına, iyi oyuncu kadrosuna ve ilgi çekmesi beklenen hikayesine rağmen aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik’in 9 Eylül Pazar günkü ilk bölümü Tüm kişilerde 2.65 reyting ile 7. olmuş, AB grubunda ise 2.54 reyting ile 9. sırada yer almıştı.

16 Eylül tarihli ikinci bölüm ise tüm kişilerde 2.44 reyting ve 6.75 izlenme payı ile ilk bölümün reytingini bile arattı. Dizi AB grubunda ise reytingini 3.22’ye çıkartırken izlenme payı da 8.57 olarak gerçekleşti.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi Keşke Hiç Başlamasaydık'a doğru gidiyor! 7

Tüm kişilerde düşen, AB grubumda çıkış yaşayan dizinin bu hali hiç de iyiye işaret değil.

Reytinglerin 4 bandının üzerine çıkması en azından dizinin yaşatılması için şart. Peki bunu başarabilir mi? 2 haftadır karşısında sadece Elimi Bırakma dizisi olmasına rağmen zorlanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi, Ağlama Anne, Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı gibi diğer rakipleri de geldiğinde ne yapacak?

Bu günlerde reytingini yükseltemez ise rakipleri yayına başladığında dizinin işi çok zor olacak.

Keşke Hiç Büyümeseydik ismiyle yayın hayatına başlayan dizinin kötü gidişi sürüp final sesleri gelince “Keşke Hiç Başlamasaydık” denirse şaşırmayın.