Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ya başaracak ya da hüsran yaratacak!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ya başaracak ya da hüsran yaratacak!

tarafından zk zk

Aile komedisi dizilerine hasret kaldık adeta! İzleyici son yıllarda entrika-dram dizilerine alıştı. Sevdiğimiz aile komedilerini ekranda bulmak zor.

Yeni başlayacak bir dizi, bu beklentide olanları heyecanlandırdı. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bu konuyla ilgili bakın neler yazıyor:

“Bari bu sezon olsa…

Geçen sezonun başlangıcında “bu sezona aile dizileri damgasını vuracak” demiştik. Ancak durum gösterdi ki geleneksel televizyon izleyicisi geçtiğimiz sezonda da entrika ve aşk ekseninde dönen dram işlerine yüz verdi. Ve birçok sempatik aile işi içeriği dram eksenine çevirerek reyting listelerine intihar dalışı yaptı…

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ya başaracak ya da hüsran yaratacak! 7

Bu sezona girerken yine aynı kehanette bulunma niyetindeyim. Çünkü TV yöneticilerinin yapım şirketleri ve senaristlere “temiz aile komedileri istiyoruz” minvalinde siparişler verdiğini duydum. Bu kez olacak mı, göreceğiz…

Yola koyulan işlere baktığımızda insan “bu kez olabilir” hissiyatına kapılıyor. Mesela Birol Güven imzalı “Keşke Hiç Büyümeseydik”in (Show TV) setinden gelen ilk kareler beni bu fikre itti. Açelya Akkoyun ve Ege Aydan’ın başrolünde olduğu dizi kalabalık bir aile komedisi olacak. Birkaç dizi daha aynı eksende sete çıktı. Dilerim hepsi “Keşke Hiç Girmeseydik” demeden mevcut eksenlerinde yürür giderler!”