Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin çok ciddi bir derdi var!

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin çok ciddi bir derdi var!

tarafından zk zk
Proje ilk gündeme geldiğinde ve tanıtımları izlendiğinde Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi, klişe konular arasında izleyiciye daha naif, farklı bir hikaye gibi gelmişti.

Show TV’de keyifli bir aile hikayesi izlemek için ekran karşısına geçen izleyiciyi sarmayan, bir türlü içine almayan bazı durumlar vardı ve istenen etkiyi bir türlü yaratamadı dizi.

Bu durumun nedenini bir izleyici o kadar iyi anlatıyor ki adeta pek çok kişinin ortak görüşünü yansıtmış.

Mesut Yar, Posta’daki köşesine okurunun sözlerini taşımış.

Bakın izleyici neler söylüyor Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi için:

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin çok ciddi bir derdi var! 7

“GEÇMİŞ YILLAR SKEÇ GİBİ

Yorum bir okurumuzdan geldi. İsmini vermiyorum. “Huyunuzu biliyorum. Yeni başlayan veya başlayacak dizilere şans vermek adına olumsuz fikirlerinizi biraz daha sonraya ertelersiniz.

Bir diziyi senaristin, yapımcının ya da oyuncuların beğenmesi yetmiyor. İşin asıl muhatabı olan seyirci yani bizde iş bitiyor. Pazar günlerine iyi bir alternatif olabileceğini düşündüğüm ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ (Show TV) dizisini izlemeye dayanamıyorum. Konusu ve günümüze döndüğü sahneleri iyi olabilir ama geçmişe döndüğünde dizi ciddi kan kaybediyor…

Kişilerin kendi gençliğini oynadığı sahneler skeçlere benziyor. Hani skeçlerde büyükler usulen bir iki aksesuar ekleyip çocuk ya da genç olurlar ya, aynen öyle olmuş. O sahneler çok ruhsuz oynanmış. Sanırım oyuncular da genç olduklarına pek inanmamış.

Dizinin dış sahneleri bana 90’lar dizi setini hatırlattı. O yıllara ait şarkılarla süslense de durum kurtulmuyor. Bari biraz makyaj ya da gençleştirme teknikleri filan kullansalardı!”