Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu’nun karakterinin ismi mesaj niteliğinde!

Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu’nun karakterinin ismi mesaj niteliğinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıbrıs Ada Aşkı dizisi yakın zaman içinde izleyicilerle buluşacak yeni projelerden birisi. Ekip, yılın başlarında Kıbrıs’a gitti ve bir süre karantinada kaldı. Bu karantina sürecinin bitmesi ile birlikte ekibin hazırlıkları yeniden başladı ve sette çekimler de başladı.

Serkan Çayoğlu, bu sezon Yeni Hayat isimli Kanal D dizisiyle ekrana döndüğünde hayranları büyük mutluluk yaşamıştı. Melisa Aslı Pamuk ile de iyi bir ikili oluşturmasına rağmen, Çayoğlu’nun hayranları dizinin 9.bölümde final yapmasıyla şoke olmuştu. Ancak 2021 daha farklı ve daha güçlü bir Serkan Çayoğlu’nun gelişine de işaret ediyor.

Bunun nedeni ise yeni dizisinin yakın tarihimize yönelik güçlü bir hikayeye sahip olması. 1964-1974 yılları arasında Kıbrıs’ta neler yaşandığının detayları; Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Gülper Özdemir ve Tayanç Ayaydın’ın başrolünde yer aldığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizide anlatılacak.

20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar olan dönemde adada Türk halkına yönelik yapılan zulümler izleyicilerin yüreklerini dağlayacak. Kıbrıs Türklerinin mücadelesinin de izleyicilerle buluşacağı yeni dizinin büyük ilgi görmesi kesin.

Gazeteci Birsen Altuntaş Kıbrıs Ada Kışı dizisinde karakterleri isimlerini yazdı. Buna göre Serkan Çayoğlu’nun canlandıracağı karakter Ankaralı olacak… Aslında bu dizi ile birlikte verilen büyük bir mesaj… Türkiye’nin yavru vatana daima sahip çıkacağı gerçeği karakterin ismine bile yansımış.

Ahmet Kural’ı Kemal karakterinde izleyecek olan dizi hayranları, Pelin Karahan’ı ise İnci olarak ekranda 3 yıl aradan sonra görecek. Gülper Özdemir, Ayşe karakterine hayat veriyor.

Serkan Çayoğlu’nun son dizisi Yeni Hayat’taki rol arkadaşı Tayanç Ayaydın ise bu sefer Sampson karakteriyle dikkatleri çekecek.