Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Ada Kışı dizisine Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinden sürpriz transfer!

Kıbrıs Ada Kışı dizisine Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinden sürpriz transfer!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Şu sıralar Kıbrıs’ta çekimleri süren ve başrollerinde Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ile Ahmet Kural’ın oynadıkları Kıbrıs Ada Kışı dizisine bir isim daha katılıyor! Oyuncuları ve ekip bir ay kadar önce KKTC’ye giderek önce karantinaya alınmışlardı. Çekimleri başlayan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Yılbaşının hemen sonrasında Kıbrıs’a giden ekibe yeni isimler dahil olmaya başladı. Kıbrıs Ada Kışı dizisine yeni katılan isim, en son Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, diziye hemşire Sandy rolüyle katılan isim Sümeyra Koç. Fazilet Hanım ve Kızları dizisini izleyenler Sümeyra Koç’u yakından tanıyor. Koç, o dizide Farah rolünü oynuyordu.

Kıbrıs Ada Kışı dizisine Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinden sürpriz transfer! 8

1988 İstanbul doğumlu olan Sümeyra Koç, Koç Üniversitesi mezunu ve Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Lale Devri, Sana Bir Sır Vereceğim, Galip Derviş, Kurt Seyit ve Şura, Kara Kutu, Şevkat Yerimdar, Günebakan dizilerinde de rol almıştı. Şimdi Kıbrıs Ada Kışı dizisinde oynayacak.

Kıbrıs Ada Kışı dizisine Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinden sürpriz transfer! 9

Bu arada Kıbrıs Ada Kışı dizisinde ayrıca Gülper Özdemir, Miray Akay, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol alıyor. KKTC’nin farklı bölgelerinde yoğun bir şekilde yapılan çekimlerin iyi gittiği de gelen bilgiler arasında.

Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak 1964-1974 yılları arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı ve Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak olan proje toplam 26 bölüm olarak çekilecek. TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen proje TRT1’de yayınlanacak.

Emre Özdür ile Başar Başaran’ın hikayesini yazdığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi projesi 60’ar dakikadan oluşan 26 bölüm olarak planlandı. Dizinin yayın tarihinin de Mart ayının sonları olduğu belirtiliyor.