Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde

Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda dizilerle ilgili haberler hız kesmiyor. Kimisi ekrana kısa sürede veda ederken, kimilerinin de hazırlıkları yapılıyor. Sezon başında pek çok dizinin kanallar tarafından yayınlanmasının ardından, önümüzdeki aylarda yeni bir heyecan dalgası daha geliyor!

Kanalların Ocak ayında başlayacak dizilerine bir yenisi daha eklendi. TRT1 için çekilecek olan iddialı proje ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Bir süredir konuşulmakta olan Kıbrıs Adası Kışı isimli diziyle ilgili de yeni gelişmeler yaşanmakta.

Yeni Hayat isimli dizisi erken final yapan Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Pelin Karahan ile başrolde oynayacak. Pelin Karahan, 2018’de yayınlanan ve 6. bölümde yayından kaldırılan Yuvamdaki Düşman dizisinde oynamıştı en son.

O günden beri dizilerde yer almayan oyuncu, yeniden ekrana iddialı bir proje ile dönmeye hazırlanıyor. Çayoğlu ve Karahan’ın yanı sıra Ahmet Kural da dizide rol alacak isimlerden. Bu üç isim daha önce belliydi ama diziye güçlü oyunculuğu ile dikkatleri çeken bir isim daha eklendi.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Hakan İnan’ın yönetmenliğini yapacağı Kıbrıs Adası Kışı dizisine Devrim Saltoğlu da katılıyor. Üstelik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin efsane ismi Rauf Denktaş’ı oynayacak.

Kıbrıs Adası Kışı dizisi geliyor! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan başrolde 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, Emre Özdür ile başar Başaran’ın senaryosunu yazdığı dizinin okuma provaları sürüyor.

Diziye yeni katılan isimler arasında Tayanç Ayaydın ve Miray Akay da yer almakta. Kıbrıs Adası Kışı’nda 1964 yılında başlayıp 1974 çıkarmasına kadar geçen süre anlatılacak.

Devrim Saltoğlu’na yapılan Rauf Denktaş makyajı ile kendisine çok benzediği de konuşulmakta.