Ana sayfa Dizi Fragmanları Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde final çok uzak değil! İşte yeni bölüm tarihi!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde final çok uzak değil! İşte yeni bölüm tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisi iki haftadır ekranda yoktu. Dizi hayranları sette çalışmaların bitmesinin ardından acaba final yapıp yapmadığını sorguladı… Sosyal medyada dizinin akıbetini çok merak edenler önce Pelin Karahan’ın açıklaması ile rahatladı.

Kıbrıs’ta çekimlerin bittiğini sosyal medyadan duyuran Pelin Karahan, kendilerinin işi bitirdiğini ama hala yayınlanacak bazı bölümler olduğunu söyledi. Kıbrıs Zafere Doğru, Cuma akşamları ekrana geliyor ve daha önce 31. bölüme kadar devam edebileceği kulislere yansıdı. Ancak Pelin Karahan, birkaç bölüm kaldığını belirtti ve diziden geriye daha az bölüm kalmış olabilir.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 21. yeni bölümünden fragman paylaşan TRT1, 14 Ocak Cuma akşamı yeni bölümün ekranda olacağını bildirdi. Yani 2 hafta ara veren dizi yeniden izleyicisi ile buluşacak.

Pelin Karahan’ın sözlerine bakılır ise dizinin 31. bölüme kadar devam etmeyeceği anlaşılıyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin kaçıncı bölümde final yapacağı bir başka merak konusu oldu.

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizi, çok etkili sahneleri ile yine hayranlarını ekran başına toplayacaktır.

İşte Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 14 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 21. bölüm fragmanı: