Ana sayfa Sosyal Medya Kim daha iyi? Mahkum dizisinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu hayranlarını karşı karşıya getiren yarış!

Kim daha iyi? Mahkum dizisinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu hayranlarını karşı karşıya getiren yarış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum isimli dizide iki başrol oyuncusu Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu, çok başarılı performans ortaya koyuyor. İlk başladığı dönemde Onur Tuna’ya yönelik bazı eleştiriler vardı. Oyuncunun karakterin hissiyatını izleyicilere geçiremediğine yönelik bu eleştiriler kısa sürede ortadan kalktı…

Mahkum dizisinde Savcı Fırat olarak izlediğimiz Onur Tuna’nın hayranları sosyal medyada oyuncunun bu sezonun en iyi performansını sergileyen erkek başrol olduğunu ve ödül kazanması gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Sosyal medyada hızla yayılan bu istek karşısında hikayede Barış olarak izlemekte olduğumuz İsmail Hacıoğlu hayranları da aynı şeyi istiyor.

Hem Onur Tuna hem de İsmail Hacıoğlu hayranları, ikilinin çok iyi performansları karşısında ödül alması gerektiği fikrine sahip. İki oyuncunun da aynı dizide birbirleri ile rakip iki farklı rolde hayranları tarafından bu kadar büyük destek görmesi Mahkum isimli dizinin de başarısının nedenini ortaya koyuyor.

Kim daha iye? Mahkum dizisinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu hayranlarını karşı karşıya getiren yarış! 20

Hem hikayesi ile çok etkili bir dizi olan Mahkum, hem de iki erkek başrol oyuncusunun üstün performansı ile çift haneli reytingler almaya da başladı. Dizinin heyecanlı yeni bölümlerini merakla bekleyenler, hem Fırat hem de Barış karakterlerindeki iki ünlü oyuncuyu da tebrik eden paylaşımlar yapıyor.

“Oyuncular rol yapmıyor, resmen rollerini yaşıyor” diyerek sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları hem İsmail Hacıoğlu’nun hem de Onur Tuna’nın karakterlerin hissiyatını izleyicilere başarıyla geçirdiğini düşünüyor.

Kim daha iye? Mahkum dizisinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu hayranlarını karşı karşıya getiren yarış! 21

“İsmail, psikopat olmak için doğmuş” yorumunu yapan bir izleyici, “Onur Tuna oyunculuğu bir harika” diyerek de Mahkum dizisini bu iki başarılı isim nedeniyle izlediğini belirtiyor. Benzer görüşte olan birçok izleyici de bulunuyor.

Mahkum 10 Şubat Perşembe akşamı 9. yeni bölümü ile yine izleyicilerine büyük heyecan yaşatacak. İşte yeni bölümden etkileyici ilk fragman: