Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisi, izleyiciye yine çok büyük bir ters köşe yaptı!

Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisi, izleyiciye yine çok büyük bir ters köşe yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde, evi terkedip Kemal’e gidep Yıldız, hayatının şokunu yaşadı!

Evdeki olan bitenden sıkılan ve Erim’i arkadaşları dolayısıyla uyardığı için Halit’ten fırça yiyen Yıldız, geçtiğimiz bölümde Sapanca’ya gitmişti. Kemal, Yıldız’ın peşinden gitmiş ve onlar odada konuşurken Halit, otelin kapısına gelmişti.

Yıldız, bir şekilde durumu geçiştirmeyi başardı ve Kemal yakalanmadı. Yeni bölümde ise Halit ve Yıldız sürekli tartışmaya başladı. Yıldız, artık Halit’ten sıkıldığını ve istemediğini anladı.

Bu arada Zehra ve Kemal arasında ilerleyen arkadaşlığı da kıskanan Yıldız, Kemal’in Zehra’ya çiçek alması ve eve göndermesiyle iyice küplere bindi.

Sonunda Halit ile yapamayacağını anlayan Yıldız, eşyalarını bir bavula koyup, Halit’e de “Sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim kişinin yanına gidiyorum” diyerek bir mesaj attı.

Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisi, izleyiciye yine çok büyük bir ters köşe yaptı! 7

Kemal’in evine giden Yıldız, kapı açıldığında büyük bir şokla karşılaştı.

Aslında aynı şoku izleyici de yaşadı. Çünkü kimsenin beklemediği bir görüntü vardı içerde.

Zehra, gelinlikle nikah masasında oturuyordu. Halit de oradaydı. Yıldız büyük şaşkınlık yaşarken, içeridekiler de onun gelmesine şaşırdılar.

Zehra, babasına “Sen mi çağırdın Yıldız’ı?” diye tepki gösterirken, Halit, “Ne işin var Yıldız burada?” diye sordu.

Yıldız, elindeki bavulu bırakıp, olanlara bakakaldı. Aynı zamanda Halit’in elindeki telefona bakan Yıldız, mesajı okuyup okumadığına kitlendi o anda.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Yıldız’ın durumu nasıl toparlayacağı, Halit’e gönderdiği mesajı o görmeden silip silemeyeceği merak konusu. Bu arada Zehra ve Kemal’in ne zaman evlenme kararı aldıkları ve Halit’in bu evliliğe nasıl tepki vermediği de çok merak ediliyor.

İşte o anlar: