Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisine büyük veda!

Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisine büyük veda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Yasak Elma dizisi, 5 sezondur ekranın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Fox TV’nin sevilen dizisinin 6. sezonda da devam edeceği ile ilgili bilgiler sonrası izleyiciyi şaşırtan bir veda haberi de kısa bir süre önce ortaya çıktı!

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı merak konusu. Dizinin her sezon sonunda ilginç bir hikaye ile ara vermesi ve yeni sezonda da bazı isimlerin ayrılığı gündeme geliyor.

İzleyici bu duruma ister istemez alıştı ancak 6. sezon için devam edecek oyuncuları da merakla bekliyordu. Dizinin vazgeçilmezlerinden Yıldız’ı oynayan Eda Ece’nin devam edeceği biliniyor. Ender’e hayat veren Şevval Sam’ın da şimdilik ayrılığı söz konusu değil.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajdaki sözlerinden 6. sezonda da Yasak Elma’nın kadrosunda olduğunu Biran Damla Yılmaz söylemişti. Kumru rolüyle diziye katılan oyuncunun bu açıklaması sonrası gözler Berk Oktay’a çevrilmişti.

Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisine büyük veda! 8

13 Haziran’da sezon finali yapacak olan dizide entrikalar, olaylar bitmek bilmiyor. Sonu nereye varacak hep birlikte izleyeceğiz ancak Med Yapım imzalı diziden flaş bir ayrılık haberi geldi!

Diziden ayrılacak oyuncularla ilgili net kararı Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy verecek. Ancak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye bakılırsa, Yasak Elma’dan ilk ayrılık haberi Berk Oktay cephesinden geldi! Oktay’ın ayrılığının muhtemel olduğu kulislerde konuşulmakta…

Kimse beklemiyordu! Yasak Elma dizisine büyük veda! 9

Bu arada 147. bölümü ile sezon finali yapacak olan diziye Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai karakterinin teyzesi ile Ekin karakterinin anneannesi Sümer karakteri de eklendi.

141. bölümün sonunda Kumru ile Ekin’in düğünüyle anneanne Sümer diziye katıldı. Usta oyuncu Nalan Örgüt’ün oynayacağı Adana’dan gelen teyze rolü ise önümüzdeki bölümlerde hikayeye dahil olacak.