Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 16. bölüm 2. fragmanı izle! Duygu evi terk ediyor, Ali’nin oğlu yaşıyor!

Kimse Bilmez 16. bölüm 2. fragmanı izle! Duygu evi terk ediyor, Ali’nin oğlu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında yaz ayında başlayan dizilerden birisi de Kimse Bilmez idi… Keremcem, Engin Hepileri, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 6 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 16. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kimse Bilmez dizisi Salı günleri ekrana geliyordu. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dönüşü ile birlikte Pazar gününe alında.29 Eylül Pazar günü de yeni gününde ilk sınavını verdi. Pazar için iyi bir alternatif olan dizinin reytingleri çok da kötü değil… Ancak sosyal medyada Kimse Bilmez’in yayından kaldırılacağı iddiaları ortaya atıldı. Yapımcı Baba Film açıklamada bulundu ve böyle bir şey olmadığını, yollarına devam ettiklerini, iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.

Kimse Bilmez dizisinin 16. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Pilot ile Duygu aşkının arasına Duygu’nun babası girdi. Duygu ise hayatıyla ilgili aldığı kararlar yüzünden babası tarafından reddedilme tehdidinden korkmuyor. Babası, “Bu kapıdan çıkarsan bir daha geri dönemezsin” diyerek rest çekti. Duygu ise kendi bildiği yolda gitmekten kararlı.

Pilot, silahla doğmuş birisi ama Duygu’ya olan aşkı sonrasında silahla ölmek istemiyor. Bu alemden de çıkmak istiyor. Sevda ise Ali nedeniyle Uygar’ı vurdu. “Ali oğlun yaşıyor, Süleyman’ın yaşıyor” sözleri ise bir hayli dikkat çekici.

İşte 16.bölüm 2. fragmanı: