Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisi aşkı izleyicilere neler yaptırıyor!

Kimse Bilmez dizisi aşkı izleyicilere neler yaptırıyor!

tarafından ker_def

Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı fenomen dizisi Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesiyle Türkiye sınırlarını aşarak birçok ülkede seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Öyle ki, diziyi Azerbaycan’dan takip eden 8 kişilik bir aile, tam 2 bin 250 km yol yaparak çekimlerin yapıldığı Üsküdar’a ulaştı.

AZERBAYCAN’DA HERKES BU DİZİYİ İZLİYOR

Yayınlandığı tarihten beri ‘Kimse Bilmez’ dizisini takip ettiklerini anlatan Azerbaycanlı iş adamı İlham Alakbarov, tüm ailesini yanına alarak dizi setine geldiklerini anlattı. Bu hatıra fotoğrafının özellikle çocukları için çok önemli olduğunu anlatan Alakbarov; “Kimse Bilmez dizisi Azerbaycan’da herkes tarafından izleniyor. Biz ailecek asla kaçırmıyoruz. Ailem oyuncuları yakından görebilmek için İstanbul’a gelmek istedi. Ben de tam 2 bin 250 km yol yaparak iki günde Bakü’den buralara kadar geldim. Sadece ailem değil ben de dizinin sıkı bir takipçisiyim” dedi.

DÜNYALAR ONLARIN OLDU

Azerbaycan’dan gelen misafirleri set arasında karşılayan Keremcem ve Özgü Kaya, bu sevgi karşısında hayranlarıyla bir süre sohbet etti. Daha sonra onlarla fotoğraf çekilen Keremcem ve Özgü Kaya, tüm Azerbaycanlı hayranlarına selam gönderdi.

BİRÇOK ÜLKEDEN HAYRANLARI VAR

‘Kimse Bilmez’ dizisinin ünü Türkiye sınırını aşarak; Azerbaycan, Rusya ve Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeden izlenmeye devam ediyor. Dizinin hayranları ise, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ne kadar sıkı bir ‘Kimse Bilmez’ takipçisi olduklarını her fırsatta gözler önüne seriyor. Bu sevgiye kayıtsız kalmayan bazı dizi oyuncuları da, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, her dilden mesajlar yayınlayarak takipçilerine sesleniyor. Dizinin başrol oyuncularından Burak Serdar Şanal da, sete Dubai’den gelen bir hayranıyla sohbet ederek sosyal medya hesabından hayranıyla çektiği bir videoyu paylaştı.

Kimse Bilmez dizisi aşkı izleyicilere neler yaptırıyor! 7

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.