Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisi, yaz sezonun favorisi olacağını gösterdi! 2. bölümüyle zirveye çıktı!

Kimse Bilmez dizisi, yaz sezonun favorisi olacağını gösterdi! 2. bölümüyle zirveye çıktı!

tarafından zk zk

Yaz sezonu dizileri ekrana gelmeye başladı. Genelde romantik komedi ağırlıklı dizilerin yanında, atv’nin Kimse Bilmez dizisi aksiyon ve dram dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Salı akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kimse Bilmez, ikinci bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, dün yayınlanan ikinci bölümüyle, Tüm Kişiler’de %5,50 izlenme oranı ve %15,55 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de %3,94 izlenme oranı ve %11,81 izlenme payı, 20+ABC1’de %4,71 izlenme oranı ve %13,20 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Kimse Bilmez dizisi, yaz sezonun favorisi olacağını gösterdi! 2. bölümüyle zirveye çıktı! 8

ALİ, KARDEŞİ PİLOT’LA BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Yaralı haldeki Ali, Sevda’yla birlikte Tuğrul Baba’nın evine sığındı. Uygar’ın yönlendirmesiyle Pilot ve Ali kardeşler tekrar karşı karşıya geldi. Pilot ve Ali kardeş olduklarını ne zaman anlayacak?

SEVDA, ALİ İÇİN KURŞUNLARIN ÖNÜNE ATLADI!

Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtardı. Sevda’nın, en sıkışık anında kendisine yardım eden Ali’ye olan hayranlığı gittikçe arttı. Sevda, Uygar’ın Ali’ye doğrulttuğu silahın önüne geçti. Sevda’nın Ali’ye olan ilgisi ne zaman aşka dönüşecek?
Kimse Bilmez dizisi, yaz sezonun favorisi olacağını gösterdi! 2. bölümüyle zirveye çıktı! 9

ALİ VE KÖKSAL’IN GEÇMİŞİNDEKİ SIR KAPILARI ARALANDI!

Ali’nin yıllar sonra Köksal’la karşılaşması hem Köksal hem de Ali için şok etkisi yarattı. Ali ile Sevda’nın babası Köksal’ın geçmişteki bağlantısı neydi? Aralarındaki sır Ali ve Sevda’nın ilişkisini nasıl etkileyecek?

USTA OYUNCU KADROSU

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’da ATV’de!