Ana sayfa Sinema Kimse Bilmez’de başrole yazılmayan Zeynep Elçin, yeni projede başrolde!

Kimse Bilmez’de başrole yazılmayan Zeynep Elçin, yeni projede başrolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Elçin, en son atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde yer almıştı. Oyuncu, Duygu karakterine hayat verdiği dizide başrolde yazılmamıştı.

Ancak oyuncu, başrollerden rol çalan bir performans sergileyince, hayranları gözünde başrol sayıldı. Oyuncu, diziden sonra ise yeni bir proje ile yola çıktı. Sarıkeçeli Yörükleri’nin yaşamını konu alan Turna Misali isimli film için kamera karşısına geçen oyuncu, bu yapımda ise başrolü kaptı.

Rukiye karakterini canlandırabilmek için kilo almak durumunda kalan oyuncu, bu süreçte toplam 10 kilo almak durumunda kaldı.

Elçin, “Rukiye’nin emzirmeye devam ettiği 2 yaşında Bayram adında bir oğlu var. Rol için sağlıklı, dolgun bir yüze ihtiyacım vardı. Ben de 10 kilo aldım” diye konuştu.

Kimse Bilmez'de başrole yazılmayan Zeynep Elçin, yeni projede başrolde! 7

Yörüklerin yaşamını da yakından izlemek için onlarla birlikte çadırda yaşayan oyuncu, bir süre bu yüzden Silifke’de bulundu. Oyuncu, “Silifke’de, Yörük çadırında yaşayan çok tatlı bir aileyle kaldım. Birlikte ekmek yaptık, süt sağdık, keçi yemlemeye çıktık. Onlara müteşekkirim” açıklamasında bulundu.