Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde başrollerden rol çalan Zeynep Elçin gerçeği!

Kimse Bilmez dizisinde başrollerden rol çalan Zeynep Elçin gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Elçin, Kimse Bilmez dizisi başladığında yan rollerden birisiydi… Duygu karakterine hayat veren oyuncu, son bölümlerde ise adeta başrollerden rol çalmaya başladı.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerini paylaştığı dizide Zeynep Elçin de artık senaryoda her bölüm ağırlığı artan Duygu karakteri ile dikkatleri üzerine çekmekte.

Elçin, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu. Dizinin baş karakteri Ali’ye platonik olarak aşk besleyen Duygu’yu canlandıran Elçin, karşılıksız bir aşkı bekleyecek ve bunu kabul edecek bir insan olmadığını ifade etti.

Elçin, “Anlayışla karşılıyorum” diyerek Duygu’nun durumunu da anladığını ifade eden Zeynep Elçin, dizide programlı çalışma yaptıklarını ve boş vakitler de yaratabildiğine değindi.

Boş zamanlarında yürüyüş yaptığını ayrıca kick boks ve tekvando çalışmaları da yaptığını belirten ünlü oyuncu, bisiklete binmeyi de sevdiğine vurgu yaptı.

Çekimlerden fırsat buldukça tatile gitmeye çaba harcadığını anlatan oyuncu yaz aylarında çalışmaktan hiç şikayetçi değil.

Durumundan mutlu ve memnun olduğunu dile getiren Zeynep Elçin, spor yaptığı zaman kendisini daha iyi ve güçlü hissettiğini de belirtti. Elçin, instagram hesabından da spor yaptığı anlardan paylaşımlarıyla dikkat çekmekte.

Herhangi bir fobisi olmadığını ifade eden Zeynep Elçin, hayat mottosunun ise “Geçmişe dönersen, geleceğe sırtını dönersin” olduğu röportaj ile ortaya çıktı.

Hayalinin işini daha iyi yapmak olduğuna vurgu yapan Elçin, “Ber şeyi layıkıyla yapalım.Eksik ise eksik yanlarını toplayayım.Spesifik dedğim bir hayalim yok” diye konuştu.

İşte Dizi TV’deki röportaj: