Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde izleyicinin pek dikkat etmediği önemli detay!

Kimse Bilmez dizisinde izleyicinin pek dikkat etmediği önemli detay!

tarafından ker_def

3 yıl aradan sonra Kimse Bilmez dizisiyle ekrana dönüş yapan Engin Hepileri, Uygar karakteri ile dikkatleri çekiyor.

Akşam gazetesinin diziyle ilgili sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, projeyi kabul etmesinin sebebinin güçlü senaryosu olduğunu anlattı.

Hepileri, “Uzun zamandır üzerine çalışılan ve gerek oyuncu kadrosu gerekse yaratıcı kadro için ince eleyip sık dokunuyordu. Tüm bu gelişmelerin içinde olma fırsatı da buldum. Projeye verilen ihtimamı da gözlemleyerek doğru yerde olduğumu kendime ispatlamış oldum” şeklinde konuştu.

Uygar karakteri ile arasında benzerlikler olmadığına değinen ünlü oyuncu, ” Benim hayatta alamadığım ya da ulaşamadığım çok şey oldu. Dolayısıyla hayat beni eğitti, ayakları yere basar hale getirdi” diye konuştu.

Uygar karakteri ise hayatı boyunca hep istediklerini alan, Sevda’yı kazanamadığı için kimyası değişen ve yapılmayacak şeylerin kolaylıkla yapabilen birisi…

Dizide izleyicilerin pek de dikkat etmediği en önemli nokta oyuncu kadrosunun genellikle tiyatro kökenlilerden kurulmuş olması.

1993 yılında devlet tiyatrosunda çalışmaya başlayan Hepileri, o yıllarda oyunlarda başrolleri üstelenen Mehmet Ali Kaptanlar ve Adnan Biricik’i izleyerek mesleğine yön verdiğini belirtti. Engin Hepileri, “Şimdi aynı hikayenin içinde yeniden nefes almak heyecan ve gurur verici” diye konuştu.

Bilindiği üzere Kimse Bilmez dizisinde Samim Sarıkaya karakterine Mehmet Ali Kaptanlar, Kurtbey karakterine ise Adnan Biricik hayat veriyor.

Aradan geçen uzun yıllardan sonra Engin Hepileri dizide başrolde yer almanın haklı gururu içinde.