Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde Keremcem’i tavlayan asıl şey neydi?

Kimse Bilmez dizisinde Keremcem’i tavlayan asıl şey neydi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem, Kimse Bilmez dizisinin setinden Magazin Noteri programına konuk oldu. Youtube’da yayınlanan programda Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu ile sunucu İlkay Buharalı, dizi setinde Keremcem ile röportajı youtube kanallarından paylaştı.

Kimse Bilmez dizisi nereden geliyor? Keremcem ilk kez bu noktayı programda açıkladı. Ünlü oyuncu, “Kimse Bilmez, aslında izleyicinin bütün hikayeyi bildiği ama karakterlerin bilmediği ve izleyicinin devamlı o sevdiği karakterlerin o sırları öğrenmesi için dilekte bulunduğu bir dizi o yüzden ismi kimse bilmez” diye konuştu.

Dizinin ilk adının Ali ve Sevda olduğunu ama daha sonra isim değişikliği yapıldığına değinen Keremcem, güzel başladıklarını ve rüştlerini de kanıtladıklarını ifade etti.

Keremcem için daha önce canlandırdığı karakterlerden farklı bir karakter Ali Hüroğlu… Oyuncu, aksiyon içindeki Ali karakterini canlandırabilmek için özel dersler almak durumunda kaldı.

Keremcem, “Gerçekten hazırlık süreci en uzun süren dizilerimden birisi oldu. Aksiyon sahneleri, hakkını vererek çekmek istedik. İzleyiciye güzel sunma tarafında ön hazırlığını çok sıkı tuttuğumuz bir dizi oldu.Bunun da sonucunu ilk bölümden sonra gördük. İkinci, üçüncü bölüm daha aksiyonlu, daha duygu dolu. Çalışmalar devam ediyor, biraz zorlu oluyor tabii ki. Ama keyifli, bu dizilerin en çok ön çalışmasını seviyorum. Senaryo çalışması, aksiyon çalışması, karakter çalışması. O yüzden çalışmaktan mutlu olduğum dizi Kimse Bilmez, inşallah izleyici nezdinde de bunu göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Hollywood filmlerinde gerçekten hayatının büyük bir kısımın Japonya’da geçiren Fatih Uğurlu’dan ders almakta olduğunu belirten Keremcem, Mert Gürsoy ve Behzat Ergeşov olmak üzere toplam 3 kişiden ders aldığına değindi.

Keremcem, “Hepsi de kişilik olarak işlerinin ehli olması bakımından çok keyif aldığım insanlar. 3’ü beni pek da yakın olmadığım dövüş sporlarında beni eğittiler. Sonucu da güzel oldu, inşallah beğenirsiniz” ifadelerini kullandı.

Diziyi kabul etmesinin sebebinin Ali Hüroğlu karakteri olduğunu anlatan Keremcem, karakterin zaman içinde büyük değişim geçirdiğini, izleyicinin değişim görmeyi sevdiğini, bu karakterin de büyük bir değişim geçirmesinin kendisini tavlayan nokta olduğuna değindi.

Keremcem, ekibin de çok iyi olduğunu ve herkesin özveri ile çalıştıklarına değindi.

“Özgü Kaya ile güzel bir enerji yakaladık gerçekten” diye konuşan Keremcem, rol arkadaşını övdü. Oyuncu, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal ile de iyi bir ortam yakaladıklarına değindi.