Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde lastik gibi uzatılan mesele Pazar günü nihayet bitiyor!

Kimse Bilmez dizisinde lastik gibi uzatılan mesele Pazar günü nihayet bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kimse Bilmez 23. yeni bölümü ile 24 Kasım Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrolündeki dizinin 23. Bölümünde Ali ve Süleyman birbirlerine kavuşacak. Dizide adeta lastik gibi uzatılan kardeşlerin birbirini bulamaması muamması senaryo grubunun insafı sonucunda artık sonuçlanıyor…

Kimse Bilmez dizisinde lastik gibi uzatılan mesele Pazar günü nihayet bitiyor! 9

Ali ile Pilot’un kavuşma anları izleyicileri rahatlatacak.Bundan sonra da dizi daha hızlı akacaktır. Ancak Vedat’ın kardeşler birbirini bulmuşken silahına davranıp ateş etmesi sonrasında altından Yeşilçam klasiklerini aratacak bir dram mı çıkacak, senaryonun akış hızı yine yavaşlayacak mı merak ediliyor.

Fragmanda silah ateşlendi ama birisi vuruldu mu, yoksa altından başka bir şeyler mi çıkacak bu da yeni bölümün merakı olarak ortada bırakıldı.

Kimse Bilmez dizisinde lastik gibi uzatılan mesele Pazar günü nihayet bitiyor! 10

İşte Kimse Bilmez 23. bölümünde yaşanacakların özeti:

Ali ve ve Pilot, yıllar sonra hayatlarının dönüm noktasına gelirler. Kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşen kardeşler, sonunda yeniden tek vücut olmak için sımsıkı sarılırlar.

Yılların getirdiği özlem, iki kardeşin gözlerinden akan sevinç göz yaşına dönüşecektir. Ali’nin babaları Erniko’nun katili olduğunu öğrenen Vedat, bu kavuşmaya izin verecek mi?

Kimse Bilmez dizisinde lastik gibi uzatılan mesele Pazar günü nihayet bitiyor! 11

Kardeşinin mutluluğuna rağmen namlusunu Ali’nin üzerine çeviren Vedat, tetiğe basacak mı?

Tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasından sonra yeni bir plan hazırlar.

Kurtbey’in yeni planı, bunca yıl sakladığı gerçeklerden kendisini koruyabilecek mi?