Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde, Özgü Kaya ve Keremcem’in uyumunun altında çok özel bir neden var!

Kimse Bilmez dizisinde, Özgü Kaya ve Keremcem’in uyumunun altında çok özel bir neden var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve reytingleriyle ilk sırada yer almayı başaran Kimse Bilmez dizisi, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Dizide Keremcem ve Engin Hepileri ile birlikte başrolde oynayan Özgü Kaya, Sevda rolüyle izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Daha önce Adı Efsane dizisiyle ekrana gelen oyunu, ilk başrolünde oynadığı Sevda karakterinin sevilmesindeki sebebi şöyle açıklıyor:

“Bu başarıyı oyuncuların birbirleri arasındaki enerjiye ve ekip enerjimize bağlıyorum. Çünkü çok güzel, sorunsuz ve çok uyumlu çalışan bir ekibiz. Partnerim ve diğer oyuncular da aynı şekilde.”

Keremcem ile iyi bir uyum yakaladıkları görülen Özgü Kaya, dizideki mimikleri ve sempatik halleriyle de dikkat çekmekte.

Kimse Bilmez dizisinde, Özgü Kaya ve Keremcem'in uyumunun altında çok özel bir neden var! 8

Genç oyuncu, bu sahneleri ortaya çıkarmak için yaptığı tek şeyin An’da kalmak olduğunu belirterek “Özgü’nün dışına çıkarak kendimi Sevda gibi hissetmek. Genel olarak zaten bütün sahnelerde yaptığım ve hisssettiğim şey bu. Hissetmeden hissettiremezsiniz. Sahneyi çalışırken genel olarak duyguları, durumu önce içimde hissederek sonra sunmaya çalışıyorum” diye konuşuyor.

Özgü Kaya ve Keremcem’in ortak noktası müzik!

Dizi TV mikrofonlarına bir röportaj veren Oyuncu, sokakta insanlardan çok güzel tepkiler almaya başladığını ve herkesin “Sevda sana çok üzülüyorum, ne zaman Ali’ye açılacaksın” gibi sözler duyduğunu anlatıyor.

Kimse Bilmez dizisinde, Özgü Kaya ve Keremcem'in uyumunun altında çok özel bir neden var! 9

Bu arada Keremcem ile ortak bir yönleri de var. Özgü Kaya, konservatuarda okumaya devam ediyor. Müzikle yakından ilişkili olmasının da Keremcem ile uyumlarında etkili olduğunu vurgulayan Kaya, ” Kimya olarak da çok uyuştuk ama sahne aralarında şarkı mırıldanmamız falan olsun bunlar da bizi birbirimize yaklaştırdı, daha iyi anlaşmamıza neden oldu” ifadesini kullanıyor.

Röportajın sonunda Özgü Kaya ve Keremcem, birlikte düet de yapıyorlar.

Özgü Kaya, Keremcem’in Kadife Kelepçe isimli şarkısını çok sevdiğini söyleyince, ikili birlikte bu şarkıyı okuyorlar.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…