Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinde Pilot karakteri, Sen Anlat Karadeniz Vedat’ın etkisine sahip!

Kimse Bilmez dizisinde Pilot karakteri, Sen Anlat Karadeniz Vedat’ın etkisine sahip!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinde herkesin ağzında bir Pilot var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kimse Bilmez dizisinin 3. bölümü 25 Haziran Salı akşamı ekrandaki yerini aldı. Reytinglerde totalde birinci, AB grubunda 2. sırada yer alan Kimse Bilmez, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile çok dikkat çekiyor.

Dizide Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin yanı sıra Burak Serdar Şanal’da başrolde yer almakta. Şanal’ın canlandırdığı Pilot karakteri kötü bir adam ama izleyici bu karakteri pek bi sevdi. Sosyal medyada Kimse Bilmez dizisinin sırf Pilot için bile izlenebileceğine yönelik çok sayıda yorum görebilirsiniz.

Karakterin çok iyi yazılmasının yanı sıra Şanal’ın da müthiş oyunculuğu göz doldurmakta. Pilot, adeta Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat etkisine sahip Kimse Bilmez dizisinde…

Kimse Bilmez dizisinde Pilot karakteri, Sen Anlat Karadeniz Vedat'ın etkisine sahip! 7

Vedat’ın kötülüğü izleyiciyi çok kızdırıyordu ama onun ayrılmasından sonra Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekiciliğini kaybetmeye başladığını da gözleniyor. Hala Vedat karakterini arayan bir Sen Anlat Karadeniz gerçeği var ortada.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler Pilot karakterinin akıbetinin Vedat gibi olmaması gerektiğinin üzerine basa basa yazmaktalar.

Dizide böyle bir hata yapılması pek beklenmiyor ama izleyici Sen Anlat Karadeniz nedeniyle bu durumu sorgulamaktan kendini alamıyor.