Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinden hoş bir ters köşe geldi!

Kimse Bilmez dizisinden hoş bir ters köşe geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez,şu ana kadar 12 bölümüyle ekranda yer aldı. Başarılı performansı ile dikkatleri çeken Kimse Bilmez dizisinde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal başrollerde yer almakta.

Hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken dizide Ali ve Sevda karakterlerinin hikayesinin yeni başladığını belirten bir dönem geliyor. 10 Eylül itibariyle yayınlanacak olan 13.bölümde önemli sahneler var.

Ali’nin Sevda’ya evlilik teklifi izleyiciler için sürpriz oldu. İkilinin birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini söylemeleri de akıllarda kaldı. 13. bölüm fragmanı izleyicileri mutlu etti ama bir de rüya olması endişesi belirdi.Kimse Bilmez hayranları Ali ve Sevda romantizminin rüya olmamasını diliyor.

Bir izleyici,”İnşallah rüya değildir. Hep böyle güzel ters köşeler bekliyoruz. Senaristler harika” diyerek duygularını belirtiyor.

Ali’nin Sevda’nın parmağına yüzüğü taktığı görüntülerin rüya olması izleyicilerin diziye olan inançlarını sorgulatabilir. Ayrıca DuyPil hashtagleri de her yerde.13. bölüm fragmanında Duygu ve Pilot karakterleri yok ama sosyal medyada isimleri dalgalanıyor.

Yeni bölümde Duygu ve Pilot sahneleri de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.Bu arada Duygu karakterine hayat veren Zeynep Elçin, izleyici gözünde kendini başroller arasına çıkarmayı da başarmış durumda.

İşte 13. bölüm fragmanı yaşanacaklardan ilk detaylar.