Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor!

Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisi salı akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta. Dizinin setinde ise aile ortamı var. Bu ortam da ekrana yansıyor ve izleyiciler dizinin başından kalkamıyor.

Baba Yapım imzalı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesiyle herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dram ve aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı dizinin kamera arkası da bir o kadar eğlenceli anlara sahne oluyor. Özellikle dizi oyuncularının sosyal medya hesaplarından yaptığı eğlenceli paylaşımlar binlerce kez izleniyor.

Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor! 10

İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Yüz binlerce kişi tarafından takip edilen ‘Kimse Bilmez’ dizisi oyuncularının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar izlenme rekorları kırıyor. Her bir paylaşımın oyuncular tarafından kurgulandığı video ve fotoğraflar, dizinin takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sette eğlenceli dakikalar geçirdiğine her fırsatta vurgu yapan set ekibi ve oyuncular, kamera arkasına farklı bir boyut kazandırdılar.

Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor! 11

YENİ BİR AKIM

Adeta bir akım haline gelen ve aynı zamanda set uyumunu da gösteren kısa videolarda, oyuncuların ve set ekibinin çalışırken ne kadar eğlendikleri de gözler önüne seriliyor. Kimi zaman set hazırlığı yapan oyuncular bir anda tüm ekiple dans etmeye başlıyor, kimi zaman da dizinin yayın zamanını eğlenceli videolarla tüm takipçileriyle paylaşıyor. Tüm bu videolar, dizi oyuncuları tarafından anlık esintilerle hazırlanıyor.

Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor! 12

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Kimse Bilmez dizisinin setinden gelen paylaşımlar mest ediyor! 13