Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez’de Pilot ve Duygu aşklarını ilan etti! 14. bölümde neler oldu?

Kimse Bilmez’de Pilot ve Duygu aşklarını ilan etti! 14. bölümde neler oldu?

tarafından ker_def

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 14.bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Kimse Bilmez’in dün akşam yayınlanan bölümünde aksiyon ve dram dolu sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitledi.

SEVDA, UYGAR’IN TEHDİDİYLE ALİ’DEN AYRILDI!

Sevda, Uygar’ın tehdidi nedeniyle Ali’den ayrıldı. Uygar’la evlenmeyi kabul etti. Ali nikahı bastı. Sevda’yı kaçırdı. Ancak polislere yakalandılar. Sevda, Ali’den şikayetçi olacak mı?

Kimse Bilmez'de Pilot ve Duygu aşklarını ilan etti! 14. bölümde neler oldu? 7

PİLOT VE DUYGU AŞKLARINI İLAN ETTİ!

Duygu, Pilot’a gayrimeşru işlerini bırakması şartıyla bir şans vermeye karar verdi. Pilot, Duygu’nun teklifini kabul etti. Duygu ve Pilot sevgili oldular. Pilot, mafyalığı gerçekten bırakabilecek mi?

15. bölüm fragmanı yayınlandı:

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’de atv’de!