Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez’in final bölümü yürekleri yaktı!

Kimse Bilmez’in final bölümü yürekleri yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle buluşan Kimse Bilmez dizisinin fanatik bir izleyici kitlesi oluşmuştu. Dizi, 29 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen 27. bölümü ile birlikte final yaparak hayranlarını üzdü.Ali – Sevda ve Pilot – Duygu aşklarına tutuklu kalan takipçiler, dizinin mutlu sonla bitmesinden de memnundu.

Keremcem’in ilk kez romantik komedi dışına çıktığı projedeki performansı beğeni topladı.Özgü Kaya hem güzelliği hem oyunculuğu ile kendinden konuşturdu.Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin ise kariyerlerinde önemli birer adım attı. Engin Hepileri’nin önceki bölüm diziden ayrılıp Doğduğun Ev Kaderindir’de rol aldığını da hatırlatalım.

Kimse Bilmez’in finalinin mutlu bitmesi de izleyicilerin beğenisini kazandı. Finalle birlikte sosyal medyaya üzüntü dalgası da hakim oldu. Kimse Bilmez hayranları, “2019’dan bir Kimse Bilmez geçti ve gitti. Tüm ekibi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Bazı hayranlar Duygu ile Pilot’un komik hallerini çok özleyeceklerini dile getirdi. Final bazı izleyicilerin kalbine oturdu ama mutlu bir sonla bitmesi de izleyicileri memnun etti.