Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez’in fragmanları bile farklı! İzleyiciye göre bu dizi tutar mı, tutmaz mı?

Kimse Bilmez’in fragmanları bile farklı! İzleyiciye göre bu dizi tutar mı, tutmaz mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez isimli yeni dizi 11 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşmak için adeta gün sayıyor.

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde yer aldığı dizide Kimse Bilmez, atv’nin yaz ekranındaki 2. kozu… Bilindiği üzere Canevim dizisi 27 Mayıs’ta atv’de yayın hayatına başlamıştı. Kanal yaz ekranında yer alacak ikinci dizisi Kimse Bilmez’in fragmanlarını bir süredir yayınlamakta.

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çimden ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

Dizinin fragmanlarına yönelik yapılan izleyici yorumları önemli bir fikri veriyor. Dizi izleyicileri, Kimse Bilmez’i hem farklı buldu hem de tutabileceğine yönelik öngörülerini de paylaştı.

Peki İzleyici yorumlarında dikkat çeken noktalar hangileri?

“Bu dizi tutar” diyenlerin sayısı bir hayli fazla… Kadına şiddet öğeleri nedeniyle Sen Anlat Karadeniz dizisine benzerlik içerdiğini belirtenler bulunuyor.

Kötü adam karakterindeki Engin Hepileri için “Yeni Vedat” yakıştırması daha şimdiden yapıldı.

Dizinin Salı günü Erkenci Kuş ile rekabet haline girişmesi eleştiri konusu yapılmakta.

Diziyi kimi izleyiciler Kara Sevda’ya benzetti. Kimileri Sen Anlat Karadeniz izleri buldu, kimileri ise Ezel tadında bir yapım olabileceği yorumunu yapıyor.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa izleyiciler Kimse Bilmez dizisini sabırsızlıkla bekliyor.