Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse bu kadarını beklemiyordu! İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’ya büyük şok!

Kimse bu kadarını beklemiyordu! İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’ya büyük şok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Cuma akşamı 69. bölümü yayınlanan Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’yı derinden sarsan bir olay yaşandı.

Güneş ve Adem’in ilişkisini bildiği halde Dilara hamile olduğu için söyleyemeyen Süreyya, bu hatasının bedelini çok ağır ödedi!

7 aylık hamile olan Dilara, Adem ile yaşadığı konuşmanın ardından, artık ondan umudu kesmesi gerektiğini anladı.

Hala kocasının dönmesini bekleyen Dilara, büyük bir yıkıma uğrarken, Süreyya’nın, Adem’in ilişkisini bilip kendisine söylememesine büyük bir tepki verdi.

Süreyya, hamile olan Dilara’nın sağlığı için durumu saklamakla büyük bir hata yapmıştı.

En yakın arkadaşı ve kardeşi gibi sevdiği Dilara’dan duyduğu sözlerle adeta dumura uğradı!

“Benim tutunduğum kim varsa, onların hayatında yancıyım ben! Bu seninle alakalı değil. Bu benimle alakalı. Kendi dertlerimi ben çözerim” diyen Dilara, Adem’i yaralarıyla sevdiğini ve onu sardığını anlatıp, herkesin derdine koştuğunu, başkasının derdini kendisine dert edindiği ve bu sırada kendisini unuttuğunu söyleyerek içini döktü.

Kimse bu kadarını beklemiyordu! İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya'ya büyük şok! 7

Başkalarına ışık olmaya çalışırken kendisinin karanlıkta kaldığını anlatan Dilara, “Ben belki de bu yüzden görünmezim. Belki de bu yüzden benden bu kadar çabuk vazgeçiliyor” diyerek içindeki kırgınlığı Süreyya’nın şaşkın bakışları altında anlattı.

“Benim hikayem nerede?” diyen Dilara, hayatının merkezine hep başkalarını aldığını farkettiğini ve kendi hikayesini bulması gerektiğini söyleyip “Eğer bana gerçekten bir şey yapmak istiyorsan, beni benimle bırak” serzenişinde bulunması üzerine Süreyya, “Seni bırakamam, Dilara biz aileyiz!”sözü, Dilara’yı iyice çileden çıkardı.

“Ben senin ailen olmak istemiyorum” haykırışı ise Süreyya’yı darmadağın etti.

Bu sahneye sosyal medyadan yorum yapan izleyiciler ise Dilara’yı haklı buluyor ama Süreyya’ya da fazla yüklendiği görüşünde.

Artık kendi hayatına dönmesi ve Boranlar’ın, Süreyya’nın dertleriyle boğuşmaktan vazgeçmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, bu sözleri de Süreyya’nın iyi değerlendirmesi gerektiği yorumlarını yapıyor.

İşte Süreyya ve Dilara’nın 69. bölüme damgasını vuran o konuşması.