Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse bu kadının eline düşmesin! Tehlikeli Karım dizisinde Gonca Vuslateri şaheser yaratıyor!

Kimse bu kadının eline düşmesin! Tehlikeli Karım dizisinde Gonca Vuslateri şaheser yaratıyor!

tarafından ker_def
“BU ARTIK BİR CİNAYET SORUŞTURMASI!”

Show TV’nin merak uyandıran yeni dizisi Tehlikeli Karım’ın 4. bölüm tanıtımı yayınlandı. Komiser İpek’in Seda’yı “Çınar öldü. Bu artık bir cinayet soruşturması. Yardım ve yataklıktan başın belaya girer, bu defa paçayı kurtaramazsın!” sözleriyle uyardığı tanıtımda Yaman her yerde parayı arıyor. Alper, katil olduğunu düşünen polislerden köşe bucak kaçarken, Derin’in kiminle buluştuğu merak uyandırıyor.

Tehlikeli Karım’ın geçtiğimiz Pazar ekrana gelen üçüncü bölümünde Alper, Çınar’ın arabasının denize uçtuğu haberini alınca Derin’den şüphelendi. Fırat Başkomiser ise Çınar’ın izini sürüyordu. Öldürülme korkusu yaşayan Alper, Derin’i takip etti. Çınar ve Şahin’le buluşan Derin, Çınar’a karşı çok öfkeliydi. Kaza olayını Derin’i kurtarmak için yaptığını söyleyen Çınar yine hata yapmıştı. Çünkü Alper artık Derin’in bir katil olduğunu düşünüyordu. Olanı biteni Seda’ya anlatan Alper, fidye parasının Derin’de olduğu sonucuna ulaştı. İpek’le birlikte Alper ve Derin’in cafesine gelen Fırat Başkomiser, ikiliyi sorularıyla sıkıştırdı. Fırat’tan Alper ve Seda’nın hala görüştüğünü öğrenen Derin öfkesini kontrol altına almaya çalıştı. Derin’in kendisini öldüreceği düşüncesinden kurtulamayan Alper yine kaçınca Derin bir plan yaparak Çınar’ın ölmediğini ve paranın onda olduğunu gösterdi. Parayı Çınar’dan almak için gece olmasını bekleyen Alper, Derin’le birlikte eve döndü. Eve gireceği sırada Çınar’ın saldırısına uğrayan Alper’in çırpınırken karşısında Derin’i bulduğu final sahnesi heyecanı yükseltti.

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİ TÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kimse bu kadının eline düşmesin! Tehlikeli Karım dizisinde Gonca Vuslateri şaheser yaratıyor! 7

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar da yer alıyor.

“Tehlikeli Karım”ın yeni bölümü 15 Nisan Pazar saat 20.00’de Show TV’de!