Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimsenin inanmadığı insanlara inanacağım! Alev Alev dizisinde mesaj çok net!

Kimsenin inanmadığı insanlara inanacağım! Alev Alev dizisinde mesaj çok net!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Rüya’nın Ömer’in avukatı olacağını kesin bir dille söylediği sahnede yaptığı konuşma Ömer’i etkilerken, bu anlar ikilinin birbirine daha da yakınlaşacağının sinyallerini veriyor.

Rüya, kendisini yangından kurtaran Ömer’in hapse girmesine göz yummak istemiyor. Avukatlık deneyimini kullanacak ve kendisini kurtaran adamı, bu büyük beladan kurtararak aslında bir anlamda görevini de yerine getirmiş olacak. Ancak Rüya ve Ömer arasındaki bu ilişki yeni bir dizi çiftinin doğmasına neden oldu. İzleyiciler de bu çifti çok sevdi. Rüya’nın güçlü bir kadın karakterine dönüşmeye başladığı anlar da 3. bölümdeki bu sahne ile başlıyor desek yanlış olmayacak.

Kimsenin inanmadığı insanlara inanacağım! Alev Alev dizisinde mesaj çok net! 7

Cihangir Ceyhan ile Dilan Çiçek Deniz arasındaki uyum ve enerjinin iyi olması da Alev Alev dizisi için büyük bir artı oldu. Rüya ve Ömer karakterlerinin birbirlerine aşık olmaya başladığı zaten yangından sonra kendisini göstermişti. Bakalım bu durum ne zaman açığa vurulacak.

Alev Alev dizisinin 26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümünden ön izleme görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!