Ana sayfa Dizi Haberleri Kimsesizler dizisi başlamadan dikkat çeken değişiklik!

Kimsesizler dizisi başlamadan dikkat çeken değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni ve iddialı yapımlarından birisi olan Kimsesizler dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizinin tanıtımları da ekranda dönmeye başlayınca bir anda dikkatleri çekti ve RTÜK’ten de diziyle ilgili inceleme başlatıldığı duyuruldu.

Yeni sezonda hikayesiyle farklı bir konusu olan Kimsesizler dizisiyle ilgili yaşanan bu gelişme sonrasında dizinin yapım şirketi de bir değişiklik yoluna gitti. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer oynadığı dizi, sosyal medyada da tanıtımıyla tepki almaya başlamıştı.

Daha dizi başlamadan yaşanan bu durumun önüne geçmek amacıyla dizinin yapımcı firması olan Med Yapım’ın sahibi Faruk Aksoy’dan bir açıklama geldi. Aksoy’un TV100’de yer alan habere göre, diziyle ilgili yanlış anlamalara mahal vermemek adına isminde bir değişikliğe gidildiği anlaşıldı.

Hikayede bir değişiklik olmadığı duyurulurken, dizinin sadece isminin değiştirildiği belirtilmekte. Kimsesizler dizisinin adı artık ÇOCUKLUK olacak. Yeni fragmanda da dizinin ismi Çocukluk olarak geçmeye başladı.

Aksoy açıklamasında “Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık.” ifadesini kullanarak iddialı olduklarının altını da bir kez daha çizdi.

İşte Çocukluk dizisinin yeni fragmanı: