Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde yorgun aşıklar!

Kiralık Aşk dizisinde yorgun aşıklar!

tarafından ker_def

kiralikask5

Bütün kadınlar bu kadar salak karakterlerde mi olmalı? Çiklet çiğnerken yürüyemiyor mu bu insanlar? Seda neden eski kocasının geldiğini söyleyemiyor anlamadım. Sonuçta çocuğunun babası ve görüşmeleri kadar doğal bir şey yok, ama adamın da koca İstanbul’da başka yer yokmuş gibi Seda’nın evinde kalması koca bir saçmalık!

Esra’ya ne demeli? Ne zaman bizim doğum gününü hatırlamadılar diye resimler yapıp küsen masum Esra’mız bu hale geldi? Ablasına söylediği o laflar ne öyle? Ayrıca, İso o lahana gibi haliyle zaten yalnız yatıyordu beşiğinde. Defne saatlerdir başında beklemiyordu ki… Niye Esra’yı çağırıp başında dur diyor? Anne baba aşağıda çekirdek çitleyip TV izliyorlar çocuk yukarıda o lahana gibi haliyle yatırılmış ve bir başına… Olacak şey mi Allah aşkına ya?

Ya Nihan… Ne yaptınız bizim komik, tatlı Nihan’ımıza ya? Ne zaman böyle gelin görümce kıvamına geldi bunlar? Daha bir bölüm önce Pamir sorulduğunda sofrada neredeyse içine kaçacak Nihan’dan mı bahsediyoruz? Hani Gallo gittiği için Defne ile halay çeken Nihan’dan. Defne’nin ev meselesini söylememek için Ömer karşısında kıvrım kıvrım kıvranan Nihan’dan… Bize bugüne kadar anlattığınız Nihan evet Defne’ye kızabilir, ama asla bunları yapmaz. Küser, surat asar, trip atar, ama mesela İso’ya “İyi ki ailemi kurmuşum,” demez. Defne’nin sırrını ölse açık etmez. En büyük sırrını kocasına bile uzun bir süre söylememiş Nihan’dan bahsediyoruz. Ayrıca bu kız daha bir bölüm önce Ömer’le telefonda görüntülü konuşacak diye şekilden şekle girdi yahu. Bir karakter bu kadar nasıl değişebilir? İçinde bir canavar mı yatıyormuş? Eğer öyleyse bundan sonra da bu kıvamda devam etmesi gerekir. Eğer değilse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama!