Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk, Hercai dizilerine imza atmıştı, bu kez Sol Yanım dizisine geldi

Kiralık Aşk, Hercai dizilerine imza atmıştı, bu kez Sol Yanım dizisine geldi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon devam ederken diziler arasında oyuncu transferlerinin yanı sıra yönetmen değişiklikleri de yaşanmakta. Benzer bir durum bu kez Sol Yanım dizisinde oluştu. Star TV’de yayınlanan dizinin ilk 6 bölümünün yönetmenliğini Serdar Gözelekli yaptı.

Henüz ekranlara yeni gelmeye başlayan dizideki değişiklik akıbetini nasıl etkiler izleyip göreceğiz ama bundan sonra Sol Yanım dizisi bir başka yönetmene emanet.

Yeni gelen isim ise Kiralık Aşk, Çatı Katı Aşk, Vuslat, Hercai gibi dizilerde de imzası bulunan Barış Yöş. Son yıllarda sıklıkla adını duyduğumuz Barış Yöş, son yılların dikkat çeken başarılı yönetmenlerinden birisi.

6 bölüme yönetmenlik yapan Serdar Gözelekli’nin ardından Sol Yanım dizisini bu kez Barış Yöş yönetecek. Gazeteci Birsen Altuntaş, Serdar Gözelekli’nin diziden ayrılmasıyla birlikte bir başka yönetmen arayışı olduğunu duyurmuştu.

Kiralık Aşk, Hercai dizilerine imza atmıştı, bu kez Sol Yanım dizisine geldi 7

Kısa bir süre önce Barış Yöş ile görüşüldüğü bilgisi kulislere yansımıştı. Sonunda anlaşmanın sağlandığı ve Sol Yanım dizisini bundan sonra Barış Yöş’ün yöneteceği öğrenildi.

Başrollerinde Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin yer aldığı ayrıca Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut’un oynadığı Sol Yanım dizisinin senaristliğini de Melis Civelek yapıyor.

Dizi beklenen reytingleri alamasa da yayınlanan 3 ve 4. bölümünde reytingin bir miktar arttığı görülmekte. Bu şekilde devam ederse ekranda varlığını uzun süre koruması zor ama yaşanan yönetmen değişikliği ve senaryoda beklenen Serra ve Selim aşkının başlaması, diziye ivme kazandırması beklenen durumlar.

Sol Yanım dizisinin bu akşam (24 Aralık Perşembe) 5. bölümü ekrana gelecek. İşte yeni bölümden yeni fragman: