Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’ın Işıl’ı Ezgi Avcı’dan yapımcılara dizi mesajı!

Kiralık Aşk’ın Işıl’ı Ezgi Avcı’dan yapımcılara dizi mesajı!

tarafından ker_def

Miss Turkey yarışması ve ardından da Survivor ile kendini geniş kitlelere tanıtan Ezgi Avcı, şimdilerde ise Kanal D ekranında Magazin D programının sunuculuğunu yapıyor. Kariyerinde yeni bir başlangıç yapan Avcı, aldığı eğitimleri ve vizyonunu kullanabileceği alanları sevdiğini söyledi.

Milliyet gazetesine konuşan Ezgi Avcı, ABD’de işletme eğitimi aldı. Yeni ekibi ile kısa sürede kaynaşan Avcı, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“Sunuculuk benim her zaman yapmak istediğim işti ve bu konuda kariyerimde ilerlediğim için ayrıca çok mutluyum” açıklamasında bulunan Ezgi Avcı’nın gözü hala dizi setlerinde.

Oyunculuğa devam etmek isteyen Ezgi Avcı, bu konuda adeta yapımcılara mesaj gönderir gibi şu sözleriyle de dikkatleri çekti: “İsterim tabii, fazlasıyla çalışarak altından kalkabileceğimi düşünüyorum. Aynı zamanda kötü ve intikam alan bir karaktere çalışmayı çok isterdim.”

Kiralık Aşk'ın Işıl'ı Ezgi Avcı'dan yapımcılara dizi mesajı! 7

Hatırlanacağı üzere Ezgi Avcı daha önce Kiralık Aşk isimli dizide Işıl karakterine hayat vermiş ve dikkatleri de üzerine çekmişti.