Ana sayfa Dizi Fragmanları Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in ilişkisi seviye atlıyor

Kiralık Aşk’ta Defne ile Ömer’in ilişkisi seviye atlıyor

tarafından ker_def

Ömer ve Defne ilişkisi seviye atlıyor

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı dizide kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Meriç Acemi yazıyor. Kiralık Aşk’ın yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.

20. bölüm…

Ömer ve Defne ilişkisi birden seviye atlıyor.

Kiralık Aşk’ta bombalar art arda patlıyor. Ömer’le Sinan’ın ayrılığı onları birbirine düşman edecek mi? Herkes taraf seçmek zorunda. Ortada iki hain var; aşk için ihanet eden kadınlar. Sude ve Defne. Ömer yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor fakat Deniz buna engel olacak gibi. Ömer ve Defne ilişkisi ise birden seviye atlıyor.

YAPIMCI :Ortaks Yapım / Müge Turalı
SENARYO :Meriç Acemi
YÖNETMEN :Metin Balekoğlu
OYUNCULAR :Elçin Sangu (Defne) Barış Arduç (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Sinem Öztürk (Yasemin), Levent Ülgen (Necmi), Nergis Kumbasar (Neriman), Ferdi Merter (Hulusi), Hikmet Körmükçü ( Türkan), Kerem Fırtına ( İsmail), Melisa Giz Cengiz ( Esra), Sanem Yeles( Nihan),Onur Büyüktopçu (Koray), Osman Akça (Serdar),Ender Sakallı (Vedat),Hande Ağaoğlu(Mine),İsmail Karagöz (Şükrü)

Yayın Günü: 6 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 20.blm