Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta Ömer ve Defne’nin halleri, hayra alamet değil

Kiralık Aşk’ta Ömer ve Defne’nin halleri, hayra alamet değil

tarafından ker_def

kiralik-ask5

Ancak şunu da söylemeliyim ki bu hafta Ömer ve Defne’nin hal ve hareketlerini gördükten sonra bu ikilinin yeni bir başlangıç yapabileceklerine dair inancım da giderek zayıfladı. Defne’nin hareketleri zıttıma gitti işte, daha başka nasıl söyleyeyim? Bambaşka biri oldu çıktı, yabancılaştım sanki kıza. Haydi biz neyse çok önemli değiliz de, Ömer “su gibi” temiz ve saf bulduğu ama kendisinden azat edilmiş Defnesi’nin bu halini de sever mi, tekrar elinden tutar mı, onu bilemedim işte.

Çok da takılmamak lazım tabii, illa ki bir araya gelirler. Sonuçta hikaye “güya” onların etrafında dönüyor ama eskisi gibi olmaları ne mümkün? Gerçi iki hafta önce sormuş olsanız tam tersini söylerdim, üstüne bir de gülerdim amma ve lakin karakterlere geri dönüşü olmayan şeyler yaptırıp, söylettirdikten sonra zaten bir kez yapılmış olan “sil baştan”ı hunharca tüketiyor oluşları bende çok olumsuz hisler uyandırıyor. Çok bir şey değil; yine cuma günlerini eski heyecanıyla bekleyeyim, dizi alsın beni birkaç saatliğine de olsa Ömer ile Defne’nin yanına uçursun, derdimden tasamdan sıyırsın istiyorum.

Ay ben çok mu yakındım ne? Bir başladım duramadım valla. İnsan kıymet verdiği şeyi hem severmiş hem dövermiş ya benimki de o hesap. Biz bunun üstüne bir uyuyalım bence, en nihayetinde ne demişler “Uyuyalım, hiçbir şey olmazsa sabah olur.”