Ana sayfa Dizi İzle Kiraz, hala telefon peşinde – Bizim Hikaye 51. Bölüm

Kiraz, hala telefon peşinde – Bizim Hikaye 51. Bölüm

tarafından ker_def

Bizim Hikaye 51. bölümü 13 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Filiz’in burnunun kanaması ve hastaneye kaldırılması heyecanı artırdı. Bizim Hikaye 51. bölümden önemli sahneler de youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 51. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki bu bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır.

Barış’ın hem aileyi hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi