Ana sayfa Sosyal Medya Kiraz Mevsimi dizisinin uslanmaz aşıkları, Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti evlenme kararı aldı

Kiraz Mevsimi dizisinin uslanmaz aşıkları, Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti evlenme kararı aldı

tarafından kadir kadir
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan evlilik kararı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi’nde başrol oynayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti evlenme kararı aldı.

İkili reyting rekorları kıran dizide aşk ikilemindeki Öykü ve Ayaz karakterlerini canlandırmış, bir süre sonra dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü.

Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ekim ayında 6 yıldır birlikte olduğu ve deliler gibi sevdiği Özge Gürel’e evlenme teklifinde bulunmuştu. Çiftin hazırlıklar tamamlandıktan sonra haziran ayında evlenecekleri öğrenildi.

Serkan Çayoğlu ekim ayında evlilik teklifi yapmıştı
Serkan Çayoğlu, Özge Gürel ile oturacakları yeni evleri için hazırlıklara başladığı ve Zekeriyaköy’de yaklaşık 6 milyon liraya iki katlı lüks bir villa satın aldığı konuşuluyor. Şu sıralar tadilatta olan ev, işleri tamamlandıktan sonra Özge Gürel’in zevkine göre yeniden dekore edilecek.

Uzun bir aranın ardından yoğun iş temposuna geri dönen Özge Gürel, BeinConnect platformunda yayınlanacak “Hayaller ve Hayatlar” isimli diziyle ekranlarda tekrar boy göstermeye hazırlanıyor. 2022’nin ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen dizide “şehirde yaşayan dört farklı karakterdeki kadının hikayesi” anlatılıyor.

Serkan Çayoğlu ise şu sıralar başrolünde yer aldığı TRT dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru dizisiyle ekranda yer almaya devam ediyor. Uzun süre Kıbrıs’ta bulunan oyuncu, geçtiğimiz hafta çekimlerin tamamlanması ile İstanbul’a döndü. Özge Gürel, sevgilisi Kıbrıs’ta çalıştığı dönemde sık sık  yanına giderek moral veriyordu. Çift artık İstanbul’daki evlerinde normal yaşamlarına geri dönmüş durumda.