Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisinin kamera arkasında neler oluyor neler!

Kırgın Çiçekler dizisinin kamera arkasında neler oluyor neler!

tarafından ker_def

kirgincicekler

47 BÖLÜM GERİDE KALDI
Özgür Çevik ve İpek Karapınar’ın başrollerini paylaştığı dizi, kendi starlarını yarattı. Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak; dizi sayesinde geniş kitlelerce tanındı. Sosyal medyadaki takipçi sayıları yüzbinlere ulaştı. 47 bölümü geride bırakan dizi, sezon boyunca pek çok ödüle layık görüldü.
Dizide ‘Eylül’ü canlandıran Biran Damla Yılmaz, ‘Cemre’yi oynayan Hazar Motan ve ‘Meral’ karakterine hayat veren Aleyna Solaker ile vakit geçirme fırsatı bulduk. Üçü de yaptıkları işin bilincinde ve aldıkları sorumluluğun farkındalar, yani şımarmamışlar. ‘Kırgın Çiçekler’ bir dram dizisi olduğu için, kızlar ağlamaktan helak olmuş. Ancak ağlamaya alışmışlar, artık zorlanmıyorlarmış. Sette Damla biraz kırılgan, Aleyna ise mahcuptu. Hazar’ın ise cool ve asil bir duruşu var.
Oynadıkları karakterlerin durumunu görünce, kendi hallerine şükrettiklerini söylüyorlar. Üçü de karakterlerinin zor hayatları olduğunu söylüyor. Bazen dramatik sahneler çektikten sonra eve gidip annelerine sarılıyorlarmış. Oynadıkları karakterlerin annesi olmadığı için, en çok anne konusunda hassaslaşmışlar.