Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’den sonra Burak Tozkoparan için büyük fırsat!

Kırgın Çiçekler’den sonra Burak Tozkoparan için büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan, Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Ali Göktürk isimli komiser karakteri ile akıllara yazılmıştı. İlk olarak Paramparça dizisinde ekran kariyerine başlayan oyuncu, ikinci dizisinde popülerliğe ulaşmıştı. Kırgın Çiçekler’in ardından geçen sezon Tek Yürek’te Cem Saruhan karakterini canlandıran oyuncu, şimdilerde ise atv’de izleyicilerle yeniden buluştu.

Gençliğim Eyvah dizisinde Zola Asmalı karakterini canlandıran oyuncu, 15 Haziran Pazartesi yayınlanan ilk bölümün ardından sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Karakteri başarıyla canlandıran oyuncu, komedi yapımında kendini ilk kez gösterme fırsatı buldu.

Daha önce yer aldığı projeler ağır dram işleriydi. Oyuncu, ilk kez bir komedi dizisinde rol almanın keyfini yaşıyor. Yolu bir şekilde İstanbul’a düşen bir İtalyan’a hayat veren Burak Tozkoparan, karakteri çok sevdi.

Oyuncu her ne kadar aksanı ile eleştiri alsa da yine de rolü iyi toparladı. Gençliğim Eyvah dizisi, Burak Tozkoparan için kendisini farklı bir rolde gösterme fırsatı sundu. Bu fırsat dram dizilerine aşina olan izleyicilerin ünlü oyuncuya bakış açısını da değiştirecektir.